Jordenergi / Currykryss


Jorden är omsluten av ett energinät, både vågrätt och lodrätt, med ca 3–4 meters mellanrum. Ett annat ord för energilinjer är currylinjer och där två currylinjer korsar varandra uppstår ett currykryss. Currykryssen där två currylinjer samverkar är speciellt starka och ohälsosamma. Att befinna sig längre perioder i ett kryss påverkar oss på olika sätt. Vistas vi länge på en currylinje eller ännu värre i ett currykryss, så förlorar kroppen kraft. Man kanske sover oroligt, arbetar sämre, känner sig stressad eller otillfreds, känner sig låg, deprimerad eller bara allmänt påverkad.
Man kan t o m blir fysiskt sjuk. Men det kan räcka med att man flyttar sig bara en meter, för att man ska känna en
tydlig förbättring i välbefinnandet.

Dålig sömn kan som bekant bero på många saker, men är orsaken att du sover på en currylinje eller ett currykryss kan din sömn snabbt bli bättre genom att du flyttar din säng en meter. Risken är stor att t ex barn som sover oroligt och inte vill sova i sin egen säng hela natten har sin säng i ett currykryss. Att flytta på sängen åt något håll kan ge oanad effekt och lugn sömn. Om man vaknar med huvudvärk på morgonen eller spänner sina käkar och gnisslar tänder på nätterna är risken stor att man har ett currykryss over huvudändan på sängen.


Du kanske har svårt att koncentrera dig och känner dig ofokuserad och stressad vid skrivbordet på jobbet. Skulle du sitta i ett currykryss är det lätt avhjälpt och du kan enkelt göra något åt saken!

Misstänker du att currykryss kan vara orsaken till upplevda problem och vill du ha hjälp med att mäta ut kryssen? 


Under ”Mina tjänster” kan du läsa mer om vad jag har att erbjuda.