Kicki Ahlström

Jag är en spirituell sjuksköterska med ett holistisk synsätt som sedan jag var liten drömt om att utforska mina intressen. Den här världen är magisk och har så mycket att erbjuda. Drömmar är fröet till en kreativ verklighet!


Mitt "riktiga" jobb är inom den medicintekniska industrin. Men på min fritid så ägnar jag mig åt mitt stora intresse för livsenergi, alternativmedicin, det spirituella och kristallernas magiska energier och egenskaper! 


Mitt holistiskt synsätt innebär att jag förstår och ser nyttan av att kombinera skolmedicin och energimedicin för ett bra och varaktigt resultat. Sjukdom och ohälsa är ofta en manifestation av ett energisystem i obalans. Energimedicin skapar balans och förstärker kroppens självläkande förmåga.


Jag är utbildad till Diplomerad Energi och Kristallterapeut och Certifierad Access Barsutövare. Förutom det så har jag också gått ett antal kurser, utbildningar och cirklar inom medial utveckling och i fler olika healingmetoder.
Jag utbildade mig till Energiterapeut under ett år hos EnergyTalk i en mycket kraftfull och effektiv healingmetod som bl a bygger på Barbara Brennans kunskaper och forskning. ”The Barbara Brennan School of Healing”, är ett av världens mest välrenommerade utbildningsinstitut för avancerade healingtekniker och läkandeprocesser. Här kan du läsa mer om vad jag som EnergyTalks diplomerade Energiterapeut kan hjälpa dig med!

31543439_382224198920252_1441621170360156160_n
IMG_5450
IMG_5244[3756]