Chakraläsning

Genom att läsa av chakrasystemet kan man hitta obalanser och blockeringar som man kan jobba med för att få en balanserad livsenergi.
Chakrorna kan läsas av genom dess färg och hur man känner att energin flödar. Jag använder mig oftast av en pendelpekare för att scanna igenom chakrasystemet och får genom det information om var energin flödar sämre eller kanske t o m är blockerad.
Obalans och blockeringar i chakrorna som uppstår genom förträngda minnen, traumatiska händelser och erfarenheter påverkar hela vårt energisystem. Både små som stora händelser skapar obalans om de inte bearbetas och det är nog ingen som klarar sig helt från obalanser.
Vårt energisystem samverkar också med vårt nerv- och hormonsystem, så en obalans har stor påverkan på hur vi mår fysiskt, psykiskt och emotionellt.

Genom att få en flödesbegränsning eller blockering bekräftad, ökar medvetenheten och förståelsen för sitt mående och det i sin tur öppnar upp för läkning.


En chakraläsning tar ca: 30 minuter.

IMG_5247[3762]
282724147_557716522623782_8966819761251221603_n

Stenar och kristaller har med sina harmoniska och balanserade energier magiska egenskaper som kan stötta våra energiflöden och vår energibalans. De är utmärkta redskap för vår personliga utveckling och vårt läkande.

Så varför inte göra en chakraläsning och låta kristaller hjälpa dig att komma i balans.

Jag säljer kristaller och tillverkar personliga armband av naturliga stenar och kristaller. 

Eftersom jag driver mitt företag som min hobbyverksamhet så har jag begränsad möjlighet att erbjuda mina tjänster.

Om du är intresserad så kan du kontakta mig mitt kontaktformulär eller messengerknappen längst ner i högra hörnet.